Utmaningar

Under första året erbjör GreenhackGBG nya utmaningar och tips som gör att du enkelt kan ta steg i hållbar riktning varje månad. Här nere kan du ta del av de tipsen. Och kom ihåg – alla steg räknas!

Hur du väljer att utnyttja utmaningarna är upp till dig, men se dem som en möjlighet att just utmana dig själv och/eller någon annan. Från april ligger utmaningarna i pop up-fönster. Klicka upp det du är nyfiken på, läs mer och anta utmaningen. Då kan du också dela den på facebook och twitter, och utmana en kompis. Förloraren bjuder på middag, gärna vegetarisk och ekologisk.

Det är ett exempel på hur du kan använda utmaningarna för att bli klimatsmartare, och samtidigt inspirera någon annan att också bli det. För det är så det är, enskilt kan vi inte göra så mycket, men tar vi hjälp av varandra kan vi göra skillnad.

Och glöm inte berätta för oss vilka utmaningar du satsar på! Facebooka, instagramma, twittra och tagga #greenhackgbg så att vi alla tillsammans kan följa vår väg till att bli mer klimatsmarta.

På vår blogg, twitter och instagram bjuder vi också på tips och inspiration för att underlätta för dig att nå dina mål och klara de utmaningar du har valt. Dela gärna med dig dina egna greenhacks och berätta var du hittar mer kunskap och inspiration på facebook och instagram.

Här är årets utmaningar, mer information kommer efter hand:
Januari: fritid
Februari: energi
Mars: konsumtion och avfall
April: resor
Maj: fritid
Juni: kemikalier
Juli: hållbar mat
Augusti: kemikalier
September: resor
Oktober: energi
November: hållbar konsumtion
December: klimatsmart mat

MENY