Utmaningar

GreenhackGBG har tagit fram klimatsmarta utmaningar som hjälper dig att ta fler steg i en mer hållbar riktning varje månad. Du kan fortfarande anta utmaningar på egen hand och ta del av alla tips. Kom ihåg – alla steg räknas!

Hur du väljer att ta dig an utmaningarna är upp till dig, alla utmaningar går att anpassa efter dina förutsättningar. Klicka på en kategori som du är nyfiken på, välj nivå och anta utmaningen. Varför inte utmana en kompis? Förloraren bjuder på middag – gärna vegetarisk och ekologisk. På så sätt blir du klimatsmartare samtidigt som du inspirerar någon annan att också bli det. Och när vi tar hjälp av varandra, då kan vi göra skillnad.

Därför vill vi gärna att du berättar vilka utmaningar du satsar på! Dela på Facebook, Instagram eller Twitter och tagga #greenhackgbg för att bli en del av vår gemensamma resa mot att leva mer klimatsmart. På vår blogg hittar du mer inspiration som kan underlätta för dig att nå dina mål och klara de utmaningar du har valt. Dela gärna med dig av dina egna greenhacks och inspirationskällor på våra sociala medier: Facebook, Instagram och Twitter.

Här hittar du mer information om varje månads utmaning:
Januari: fritid
Februari: energi
Mars: konsumtion och avfall
April: resor
Maj: fritid
Juni: kemikalier
Juli: hållbar mat
Augusti: kemikalier
September: resor
Oktober: energi
November: hållbar konsumtion
December: klimatsmart mat

MENY