Tävling! Vinn en egen energi- och klimatrådgivare

Taggar: ,

Är du vilse i belysningsdjungeln? Vill du sänka din energianvändning? Tycker du att din elräkning är hög? Är vardagsrummet för kallt och sovrummet för varmt? Ta då chansen och vinn ett hembesök av en av Göteborgs Stads energi- och klimatrådgivare.

Ta en bild på vad du behöver hjälp med av energi- och klimatrådgivaren, lägg upp bilden med hashtag #greenhackgbg på facebook, instagram eller twitter och motivera varför du ska vinna. En jury bestående av GreehackGBG:s projektgrupp väljer ut den bästa motiveringen. Sista dag för att delta är lördag 28 februari.

* Första pris är ett hembesök av en av Göteborgs Stads energi- och klimatrådgivare.
* Andra till femte pris är 1 schyst tygkasse och 1 uppladdningsbar LED-ficklampa från Energi- och klimatrådgivningen i Göteborgs Stad.
* Sjätte till tionde pris är 1 uppladdningsbar LED-ficklampa från Energi- och klimatrådgivningen i Göteborgs Stad.

Vi kommer kontakta vinnaren i kommentatorsfältet på de vinnande inläggen och be henom mejla oss kontaktuppgifter så att energi- och klimatrådgivarna kan boka in ett hembesök, och övriga vinster skickas ut. Vinnarna ansvarar själv för att mejla oss kontaktuppgifterna.

/Peter, projektledare

PS. På bilden syns Markus Lundborg och Elina Järkil, två av Göteborgs Stads fyra energi- och klimatrådgivare. Två av dem kommer vid ett tillfälle att göra ett hembesök hos vinnaren.

PS2. För att kunna vinna måste du vara anmäld deltagare på greenhackgbg.se och bosatt i Göteborg.

PS3. Tänk på att ditt Instagram- och Twitterkonto måste vara öppet och ditt inlägg på Facebook måste vara offentligt för att vi ska kunna ta del av ditt tävlingsbidrag.

Dela:
MENY