Tävla och vinn böcker!

Nu är det dags för en tävling igen. Böckerna som du kan vinna är ”Makt, plast, gift och våra barn” av Ethel Forsberg som under nio år har arbetat som generaldirektör för Kemikalieinspektionen. I boken beskriver hon maktspelet mellan kemi industri, marknad, myndigheter och politiker men ger också råd som hjälper dig att reducera risker i barnens och din tillvaro.  Den andra boken är ”Den onda badankan” och är skriven av Katarina Johansson. Boken ger både fakta och enkla tips för att minska mängden farliga kemikalier, med fokus på våra barn.

För att vinna vill vi att du delar med dig av ditt bästa greenhack. Vad gör du i vardagen som är bra för miljön? Fota eller filma och berätta för oss i ett inlägg på ditt Instagramkonto, tagga inlägget #greenhackgbg och #kemikalier. För att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag måste ditt konto vara öppet för alla att se under tävlingsperioden.

Alternativt kan du istället beskriva ditt greenhack i ett mail, bifoga även ett foto som visar ditt greenhack och skicka till: greenhackgbg@miljo.goteborg.se

Sista dagen att skicka in ditt bidrag är 23 augusti.

Lycka till!

Dela:
MENY