Anmälan till nyhetsbrev

Vad kul att du är intresserad av GreenhackGBG:s nyhetsbrev! GreenhackGBG är Göteborgs Stads kanal för hållbara livsstilar, och som prenumerant vill vi ge dig information om vad som är på gång. Genom nyhetsbrevet får du inbjudningar till föreläsningar och träffar. Men också tips, inspiration och tankar kring vad du kan göra för att ställa om till en mer hållbar livsstil. Och du, glöm inte att alla insatser räknas. Alla små steg är viktiga!

Vi är noga med hur vi hanterar dina personuppgifter

Du som prenumerant är värdefull för oss och det är viktigt att du känner dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev innebär det att de personuppgifter som du lämnar vid registreringen lagras i en databas. Vi vill försäkra dig om att dessa uppgifter inte används i något annat syfte än för just nyhetsbrev. Vi lämnar heller inte ut dina personuppgifter till någon annan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och dina sparade personuppgifter tas då bort.

På goteborg.se finns en generell beskrivning av hur Göteborgs Stad hanterar personuppgifter. Den kan vara bra att känna till. Policyn gäller alla förvaltningar och bolag, anställda och medborgare. Läs den gärna.

Obligatoriska fält är markerade med *

MENY