Lunchföreläsning 20 januari: Moder jord – för god att kolsyra

Bli en Greenhackare du också!

Du som anmäler dig på startsidan här på greenhackgbg.se får automatiskt en inbjudan (med anmälningslänk) till föreläsningen Moder jord – för god att kolsyra. En ståuppföreläsning om klimat och konsumtion.

Föreläsningen är kostnadsfri för alla som anmält sig till GreenhackGBG – så varför vänta? Anmäl dig redan idag för att inte missa några sköna, gröna #hack i framtiden!

Affisch-424x600

Om föreläsningen:

Till dig som undrar hur allting ska gå.

Varför det blev som det blev. Och vad vi ska göra nu. Och vad man gör när man sett för många teveprogram och läst alldeles för många larmrapporter om de skenande klimatförändringarna och våra alltmer slitna klot? Ska vi låtsas som ingenting eller göra något åt det? Musikern och underhållaren Staffan Lindberg gjorde det senare och blev 2007 koldioxidbantare.

Tisdag den 20 januari 2015, mellan kl. 11.15 och 13.30 kan du som Greenhackare delta på föreläsningen. Du får en lunchmacka också! Föreläsningen är kostnadsfri, men om du uteblir utan avbokning debiteras du 500 :-. Anta­let platser är begränsat så anmäl deltagande så fort som möjligt! Sista datum för anmälan är måndag 12 januari 2015.

För mer information: kontakta Ingrid Bohlin, ingrid.bohlin@miljo.goteborg.se, 031-368 38 42.

/Susanne, kommunikatör GreenhackGBG

Dela:
MENY