FAQ

FAQ betyder ”frequently asked questions”, alltså frågor som många personer ställer och som vi gärna besvarar. Saknar ni några svar? Mejla oss så samlar vi alla frågor och svar här.

Vad får jag som anmäler mig som deltagare i GreenhackGBG?

Svar: Du som blir deltagare i GreenhackGBG, (fyllt i anmälan), får ta del av det senaste som händer inom GreenhackGBG via ett e-postutskick. Du får inbjudningar till evenemang. Du kan dela dina egna tips och idéer via Facebook och Instagram. Använd gärna hashtaggen #greenhackgbg.

Hur gör vi om vi är en familj med både barn och vuxna som vill delta i GreenhackGBG?

Svar: Om ni är fler vuxna i familjen så anmäler ni er var och en på webbsidan, barnen får hänga med på de vuxnas deltagande.

Varför ska jag anmäla mig som deltagare med e-post, ålder, postnummer och kön?

Svar: Din e-post använder Göteborgs Stad för att kontakta dig. Vi skickar ut nyhetsbrev och inbjudningar till events via e-post. Din ålder är intressant för oss för att vi vill attrahera olika åldrar. Ditt postnummer använder vi endast för att se hur många deltagare vi har från olika delar av staden. Att ange könstillhörighet använder vi för att följa upp jämställdheten. Hoppas det gav dig ett tillräckligt svar.

Vilka står bakom GreenhackGBG?

Svar: GreenhackGBG är ett samarbete inom Göteborgs Stad och vi som deltar i arbetsgruppen kommer från konsument- och medborgarservice, miljöförvaltningen, trafikkontoret, kretslopp och vatten, idrotts- och föreningsförvaltningen samt stadsdelsförvaltningarna.

Tack för att du deltar i GreenhackGBG!

MENY